טיול כשר לארה"ב – מסלול מרתק 24 ימים

תאריכי הטיול – טיסות אל על
יציאה: 16.05.2027  (בלילה שבין מוצ"ש ליום ראשון) חזרה: 8.06.2027

 

הזמן עכשיו את החופשה המושלמת שלך

טיול כשר לארה"ב – מסלול מרתק 24 ימים

ניו יורק כולל שיט
לוס אנג'לס 
לאס ווגאס

מפלי הניאגרה כולל שיט
הגרנד קניון 
ווטקינס גלן 
סכר ההובר

אגמי האצבעות כולל שיט
יוניברסל סטודיו
הרשי שוקולד

מסלול טיול כשר לארה"ב – מסלול מרתק 24 ימים

 

ארה"ב מחוף לחוף – לשומרי מסורת – יציאות מובטחות

החוף המזרחי והחוף המערבי
24 ימים – 22 לילות
ניו יורק כולל שיט – לוס אנג'לס – לאס ווגאס –  סאן פרנסיסקו כולל שיט טורונטו
פארק סקויה וקינגס –  פארק ציון – מפלי הניאגרה כולל שיט – הגרנד קניון
ווטקינס גלן – סכר ההובר – פארק ברייס
סאן דיאגו ומוזיאון נושאת המטוסים מידוויי
יוניברסל סטודיו – 1000 האיים כולל שיט

קבוצה קטנה עד 25 אנשים 

 

תאריכי הטיול – טיסות אל על
יציאה: 16.05.2027  (בלילה שבין מוצ"ש ליום ראשון) חזרה: 8.06.2027


טיסות:
הלוך: המראה בשעה 01:00 – 05:50
חזור: 7.06 בשעה
 20:00 –נחיתה בתאריך 8.06.2026 בשעה 1950

 מסלול הטיול

יום 1 ראשון 16.5: תל אביב – ניו יורק – אוהל הרבי מלובביץ – בוסטון – אלבני
לאחר התארגנות, נסיעה קצרה לאוהל הרבי מלובביץ לתפילת שחרית.
נצא מזרחה לכיוון בוסטון, בדרך ביקור קצר במוזאון הצוללות, נעצור ליד בית הכנסת טורו מהעתיקים בבתי הכנסת של ארה"ב.
נגיע לבוסטון נבקר בשביל החופש TRAIL FREEDOM באנדרטת השואה.
אם נספיק נבקר בביתו של נשיא ארה"ב קנדי.
ארוחת ערב ונסיעה לאלבני בירת מדינת ניו יורק
לינה אלבני

יום 2 שני 17.5 : אלבני1000 האיים – טורונטו
נעלה לצפייה וצילום לגבעת הקפיטול של מדינת ניו יורק. נראה את מבנה "הביצה" מבנה ארכיטקטוני מיוחד המרכז מוסדות תרבות שונים, את מבנה הקפיטול של מדינת ניו יורק ובתי המשפט.
נחצה את הגבול נגיע אל אחת מהעיירות הציוריות, נצא לשיט באזור שבו למעלה מ 1500 איים הנמצאים בין קנדה וארה"ב על רבים מהאיים נבנו ארמונות.
נסיעה לטורונטו הבירה הכלכלית של קנדה ובירת פרובינציית אונטריו.
לינה טורונטו קנדה

יום 3  שלישי 18.5: טורונטו – מפלי הניאגרה
נתחיל את היום בסיור מודרך בבית הפרלמנט של חבל אונטריו.
נמשיך בסיור רגלי בטורונטו, נצטלם ליד בית העיריה, ניכנס ונראה את הדגם המוקטן של העיר. נרד למרכז הקניות (היקר) התת קרקעי איטון. נסביר על טורונטו התת קרקעית. ארוחת ערב ונסיעה למפלי הניאגרה.
לאחר התארגנות קצרה, נרד רגלית לצפייה במפלים המוארים.
לינה מפלי הניאגרה – קנדה

יום 4 רביעי 19.5: מפלי הניאגרה – שעון הפרחים  – ווטקינס גלן – הריסבורג
נצעד  לאורך הטיילת העוברת לאורך המפלים. נרד לשייט, בספינת "עלמת הערפל" לכיוון המפלים, נתרטב קלות מערפילי המים שהמפלים יוצרים. ניסע לביקור בשעון הפרחים.
נחצה את הגבול חזרה לארה"ב. ביקור במפלים בצידם האמריקאי. נצא בדרכנו דרומה. נסיעה לווטקינס גלן – קניון עם סדרת מפלים נחמדים. נמשיך בנסיעה עד הגיענו למלון.
לינה: הריסבורג – פנסילבניה

יום 5 חמישי 20.5: הריסבורג – הרשי – האמיש – וושינגטון
נתחיל עם בקר מתוק. ביקור בהרשי – מפעל השוקולד מהגדולים בעולם, נעלה לרכבים המיוחדים שיובילו אותנו בינות למחלקות הייצור של השוקולד המפורסם.
נמשיך לאזור בו מתגוררים אנשי האמיש. כת גרמנית שהיגרה לארה"ב לפני כ – 160 שנה ושומרת באדיקות רבה על מנהגיה מתקופת המאה ה – 19 כולל שימוש בעגלות רתומות לסוסים, ביגוד מאופנת המאה ה – 19 ועוד.
נגיע לוושינגטון בירת ארה"ב. נבקר באתרים המפורסמים: מרחבת הביטחון העוטפת את הבית הלבן נוכל לצפות במעונו של נשיא ארה"ב. נהלך בגן האנדרטאות המרשים, נטפס לפסלו של לינקולן, נעמוד ליד הפסל הענק של מרטין לותר קינג וליד האנדרטאות המרשימות למלחמות ווייטנאם וקוריאה. נבקר במוזיאון התעופה והחלל. נוכל לראות ולצלם את גבעת הקפיטול.
לינה: וושינגטון

יום 6 שישי 21.5: וושינגטון – פילדלפיה
נשלים את הביקור בוושינגטון וניסע לפילדלפיה עיר החרות האמריקאית, נבקר בפעמון החירות המפורסם ונשמע את סיפורו "האמיתי", נעבור ליד המבנים העתיקים שבהם הוכרזה העצמאות של ארה"ב ונתקבלה החוקה האמריקאית.
לינה: פילדלפיה – פנסילבניה

יום 7 שבת 22.5: פילדלפיה
את השבת נבלה עם קהילת מקווה ישראל, אחת מהקהילות העתיקות שבארה"ב. קהילה המשמרת את מנהגי ספרד המקוריים.
בחצר בית הכנסת אנדרטה ליוני נתניהו ואנדרטה נוספת לקצין חיל הים האמריקאי – יהודי גאה שאת סיפורו נספר במקום. נצא לסיור רגלי ברחובותיה העתיקים של פילדלפיה.
לינה פילדלפיה

יום 8 ראשון 23.5: פילדלפיה  – 770 מרכז חב"ד – DOWN TOWN מנהטן ניו יורק
נצא מהעיר בנסיעה דרך שדרת דגלי האומות נעצור לצילום ליד פסלו של "רוקי" הממוקם ליד מדרגות הספרייה העירונית.
לקראת ההגעה לעיר ניו יורק נבקר ב 770 מרכז חב"ד העולמי, בנמצא בברוקלין.
ארוחת צוהריים מאוחרת.
נסיעה  לסטטן איילנד (אחת מרובעי העיר ניו יורק), נעלה על המעבורת השטה על נהר ההדסון, נחלוף על פני פסל החירות ונצפה על קו הרקיע של מנהטן.
עם ההגעה, נצא לגלות את מכמניה של ה– “BIG APPLE”, נעבור ונסייר באתרי העיר הידועים בדאון טאון – אזור העסקים של העיר. נבקר בתחנה מדהימה הבנויה בצורת יונת שלום לבנה. נבקר בגראונד זירו – אתר הזיכרון המרשים של מגדלי התאומים. נראה את בניין הבורסה – ברחוב הוול סטריט ומבני הממשל העירוניים.
בערב סיור בכיכר הטיימס.
לינה במנהטן ניו יורק

יום 9 שני 24.5: ניו יורק TOWN MID – טיסה לוס אנג'לס
נתחיל את הבקר בעליה לתצפית מגדל האמפייר סטייט. נצא רגלית לסיור ב TOWN MID,
נצעד לכיוון כיכר קולומבוס, נחצה את הסנטרל פארק. ניכנס לשדרה ה – 5 על שלל חנויותיה המפוארות. ניכנס למגדל המפורסם של טראמפ.
נעצור ברחבת מגדל רוקפלר סנטר.
ארוחת ערב מוקדמת ואנחנו יוצאים לשדה התעופה לטיסתנו ללוס אנג'לס.
נגיע בשעת לילה מאוחרת. העברה למלון.
לינה לוס אנג'לס

יום 10 שלישי 25.5: לוס אנג'לס – יוניברסל סטודיו
את היום נבלה ביוניברסל סטודיו
נצא ברכב מיוחד שייקח אותנו לסיור חווייתי באולפני יוניברסל, נחווה "רעידת האדמה", "שריפה" ועוד.
לאחר ארוחת ערב נסיעה ללאס ווגס.
לינה במלון "בסטריפ" המפורסם
לינה: לאס ווגס

יום 11 רביעי 26.5: לאס ווגס – וויליאמס – הגרנד קניון – פייג'
נצא דרומה לכיוון אחד משיאי הטיול הגרנד קניון. בדרכנו נעבור בעיירה הציורית ויליאמס היושבת על צומת הדרכים של כביש 66 ROUTE.
ניכנס אל הגרנד מצדו הדרומי של הקניון – נעצור בנקודות תצפית שונות. מכל נקודה נצפה בתצורות נוף שונות, צבעים שונים וגוונים שונים. ממדיו  של הקניון הקנו לו את שמו, אורכו למעלה מ – 400 ק"מ, רוחבו נע בין 15 ל-30 ק"מ ועומקו כ- 1,600 מר'. במרכז הקניון עובר נהר הקולורדו.
לינה – פייג' – אריזונה

יום 12 – יום חמישי 27.5: גשר הנבאחו – פייג' (פרסת הסוס) – סכר הגלן – פארק ברייס – KANAB
אחד הימים החווייתיים של הטיול. נסיעה לגשר הנבאחו (חלק מפארק המוניומנט), נחצה רגלית את הגשר העובר מעל נהר הקולורדו. בדרך מפותלת נגיע עד הנהר עצמו ניגע במימיו הקרים של הנהר. נעצור לצילומים ליד סלע "הפיטריה".
נחזור לכביש הראשי נמשיך צפונה.
פרסת הסוס – נצא להליכה לתצפית ייחודית ויפה על נהר הקולורדו מנקודה הנקראת "פרסת הסוס" – תפנית חדה של 270 מעלות של זרימת הנהר – בצורת פרסה.
נגיע לסכר הגלן שעל נהר הקולורדו. ניכנס אל מרכז המבקרים, במרכז תצוגה והסבר על המבנה הטופוגרפי של האזור ותצפית יפה על הנהר. הסכר נבנה בשנות ה 50 של המאה שעברה. בניית הסכר נעשתה במטרה לווסת את זרימת נהר הקולורדו לייצור חשמל ואספקת מים. בניית הסכר יצרה את אגם פאוול שהוא האגם המלאכותי השני בגדלו בארה"ב.
נמשיך לקניון ברייס. למרות ששטחו רק כ 145 קמ"ר, נחשב ליפה ביותר. תוך כדי סיור על גדות הקניון נוכל לראות את תבליטי ההודוס בגווני אדום ולבן – מדהימים ביופיים. הקניון הנקרא על שם מנהיג מורמוני – אביעזר ברייס. הפארק נמצא בגובה של כ 2,400 מר' מעל פני הים. הרוחות, הגשמים והשלגים הם אלה שיצרו את תצורות הנוף הייחודיות המכונות בשם הודוס. לאחר הביקור בברייס קניון נצא ללינה בקנאב. העיירה ידועה כאתר צילומים של סרטי מערבונים.                                                                                             
לינה קנאב – יוטה

יום 13 שישי 28.5: – קנאב –- פארק ציון – לאס ווגס
לאחר ארוחת הבוקר נצא לביקור בפארק הלאומי ציון. קניון שהתגלה על ידי מורמונים, מבחינתם המקום היה מדהים ושמימי והם נתנו לו את השם – ציון, על שמה של ארץ הקודש. שטחו של הפארק 593 קמ"ר. נכנסים לפארק מאחת הנקודות הגבוהות שלו, נסיעה בדרך נוף, נצפה בנופי הצוקים היפים בגוון האדמדם, נעצור לתצפיות וצילומים.
נגיע למרכז המבקרים, נעלה על אוטובוס שייקח אותנו לעמק.
בעמק זורם נהr הבתולה, נצא להליכה קצרה בקניון שאורכו 24 ק"מ ועומקו מגיע עד 800 מר'. האקלים שבאזור מאפשר קיום מגוון גדול של בעלי חיים, בעלי כנף וצמחיה.
הכנות לשבת
לינה לאס ווגס – נבאדה

יום 14 שבת 29.5: לאס ווגס
נבלה את השבת עם קהילת חב"ד מקומית
במוצאי שבת סיור בסטריפ
לינה לאס ווגס

יום 15 ראשון 30.5: לאס ווגס – בייקרספילד
נעצור לצילומים ליד השלט המפורסם של לאס ווגס,
נמשיך לביקור בסכר ההובר המפורסם שנבנה בתחילת המאה העשרים במטרה לסכור את מימי נהר הקולרדו למטרות חקלאות וייצור חשמל. פרויקט לאומי שנחנך במעמד נשיא ארה"ב. לאחר ארוחת ערב מוקדמת, נקנח בביקור בחנות "מטריפה ומיוחדת".  נסיעה לבייקרספילד ללינה לקראת הביקור בפרקים.
לינה בייקספילד

יום 16: שני 31.5: בייקרספילד – פרק סקויה ופרק קינגס
יום ארוך לפנינו. את היום נקדיש לשני פרקים מפורסמים בארה"ב ובעולם.
הפארק הלאומי סקוויה ופרק קינגס קניון
הסקויה – פארק לאומי שבו נמצאים העצים הגדולים ביותר בעולם, שוכן ליד פרק קינגס קניון, הפרשי הגובה בין השניים הוא 4,000 מר'. הפרשי הגובה יוצרים מספר אזורי טבע וצמחיה. בפארק הר ויטני נחשב לאחד הגבוהים ביותר בארה"ב. נשוטט ביו עצי הענק. נעלה לנקודות תצפית על נוף מרהיב ביופיו. נרד אל האגם הנסתר שבקינגס קניון. נמשיך בדרך המתפתלת ונגיע אל המפלים הגבוהים. בדרך מתפתלת נצא מהפארק.
לינה באזור

יום 17 שלישי 1.6: סן פרנסיסקו
עם ההגעה נצא לסיור בעיר. מהיפות בעולם – סאן פרנסיסקו המכונה גם "פריז של המערב". נתחיל במרכז העירוני בו נמצאים מבני הציבור של העיר, נחצה את רובע קסטרו ונעלה לגבעות התאומות נעבור ברחוב הפרחים (לומברד) ונגיע לרציף 39 – רציף הדייגים שלחוף האוקיינוס. נצא לשייט אל עבר גשר הזהב ונקיף את האי אלקטרז שעליו נמצא הכלא המפורסם בעולם. בחזרתנו, נחצה את גשר הזהב ונוכל לצפות על העיר. לאחר ארוחת הערב נצא לכיוון כביש החוף ללינה באחת מהעיירות.
לינה בסן  פרנסיסקו

יום 18 – רביעי 2.6:  כביש 1 –  מונטריי – סאן סימאון SAN SIMEON
עלייה על כביש 1 הנקרא  אל קמינו ריאל – דרך המלך.
עצירה ראשונה ב POINT PIGEON, מגדלור תצפית עתיק עם סיפור מעניין.
נמשיך לאורך קן המים בדרך המתפתלת בין רכס ההרים לאוקיינוס, נעצור לתצפיות. נגיע למונטריי השוכנת לאורכו של מפרץ מדהים, נעצור בנקודה הנקראת "נקודת האוהבים" LOVERS POINT.  לאחר ארוחת הערב נמשיך בדרכנו.
לינה סאן סימאון

יום 19 חמישי 3.6: תצפית פילי היםמדונה – סולבנג – סנטה ברברה – לוס אנג'לס
נחזור בדרך צפונה לתצפית פילי הים, מקבץ ענק של פילי ים שבחרו חוף זה לביתם.
המשך דרכנו דרך הרי סנטה אינז לעיר סאן לואיס אוביספו ונבקר במלון ייחודי כשכל 109 חדריו מעוצבים ומרוהטים בעיצוב מוזר ושונה – לא לפספס ביקור בחדרי השירותים.
נמשיך בדרכנו לביקור קצר בעיירה סולבנג, המעוצבת בסגנון עיירה בדנמרק, בתחילת המאה הקודמת התנחלו שם מהגרים דנים שהתקבצו מאזורים שונים בארה"ב.
האתר האחרון בו נבקר לפני הגיענו ללוס אנג'לס העיר סנטה ברברה הנחשבת לריביירה של קליפורניה בגלל מזג האוויר הנוח שלה. בעיר התגורר הנשיא לשעבר רונלד רייגן. נבקר במתחם המנזר ונלמד את סיפור המנזרים שנבנו בין סן דיאגו לסן פרנסיסקו.
אם נספיק נרד לסיור רגלי קצר בחוף המפורסם של העיר.
לינה: לוס אנג'לס

יום 20 שישי 4.6: לוס אנג'לס
יום קניות, הכנות לשבת ונצא לבית אברהם לתפילה וסעודת השבת. עם קהילה מקומית שהיא הבית שלנו בלוס אנג'לס
לינה לוס אנג'לס

יום 21 שבת 5.6:  לוס אנג'לס
תפילות וסעודות השבת עם קהילת בית אברהם.
לינה לוס אנג'לס

יום 22 ראשון 6.6: לוס אנג'לס – סאן דיאגו – לוס אנג'לס
יום גדוש לפנינו, סאן דיאגו העיר השנייה בגודלה בקליפורניה, עיר שהתפתחה בעקבות מלחמת העולם השנייה בה שכנו מספר בסיסים של חיל הים. עיר יפה שבה מקומות מעניינים ומיוחדים שבהם נבקר: לה הויה – נוכל לצפות בכלבי הים, הנמל, חצי האי קורנאדו שבו נמצא המלון שנבנה כולו מעץ בשנת 1888 ומתפקד עד היום. כל עשירי העולם ושחקנים בילו בין כתליו במרוצת השנים. העיר העתיקה על מבניה המשופצים ושוק המזכרות. ביקור במוזיאון נושאת המטוסים המפורסמת המידויי. נחזור ללוס אנג'לס לא. ערב ולינה.
לינה – לוס אנג'לס

יום 23 שני 7.6: לוס אנג'לס
לוס אנג'לס היא מרכז בינלאומי לעסקים, מסחר, תרבות , בידור, לתקשורת מדע וטכנולוגיה, אופנה וחינוך. את סיורנו נתחיל בהעפלה אל השלט המפורסם "הוליווד".
נסייר  ב"הוליווד"  (Hollywood) נלך "בשדרת הכוכבים" המפורסמת  וברחבת התיאטרון הסיני נמשיך דרך שדרות סנסט (Sunset Blvd) לכיוון "בוורלי הילס" השכונה בה מתגוררים עשירי לוס אנג'לס.
להשלמת התמונה נחלוף ב"רודיאו דרייב  (Rodeo Drive) "רחוב הקניות היוקרתי ביותר בלוס אנג'לס ואחד מהיקרים ביותר בעולם.
חוויה מיחדת במינה הינה סיור באזור התעלות של ווניס ביץ' – שכונת מגורים המרושתת בתעלות עם סירות גונדולה. משם נמשיך לטיילת החוף "ווניס ביץ Venice Beach"  – מקום פעילותם של אמנים ואנשי בוהמה רבים.
נצטלם ליד השלט והגנים של שכונת בברלי הילס.
ארוחת ערב מוקדמת והעברה לשדה התעופה.

יום 24: יום  שלישי 8.6: 
ה
נחיתה בישראל בשעה 19:50

מעוניינים בהמלצות לחץ על הקישור: המלצה של חנה

לפרטים: 0722511902

תאריכי הטיול

תאריכי הטיול – טיסות אל על
יציאה: 16.05.2027  (בלילה שבין מוצ"ש ליום ראשון) חזרה: 8.06.2026 בערב

 

מידע נוסף אודות טיול כשר לארה"ב – מסלול מרתק 24 ימים

המחיר מבוסס על מחיר טיסות הידוע במועד הפרסום, שינוי במחיר הטיסה יגרום לשינוי מחיר הטיול.
מחיר סופי ייקבע במועד ההרשמה.

מחיר כולל:
טיסה בינל"א עם חברת אל על, ת"א – ניו יורק, חזרה מלוס אנג'לס
טיסה פנימיות: ניו יורק – לאס ווגס (עלות מזוודה בבטן המטוס, תשולום במועד הצ'ק אין, ישירות לחברת התעופה)
אירוח בבתי מלון דרגת תיירות טובה
ארוחת ערב כשרה בכל ערב
ארוחות בוקר אמריקאיות– מוצרים כשרים, כלים חד פעמיים
מוצרים להכנת כריכים לצהרים
רכבים ממוזגים
הדרכה בעברית
כניסות לכל האתרים
כניסות לכל הפארקים שבמסלול
טיפים לנותני השירות המקומיים – לא כולל המדריך והנהג (נהוג לתת $5-$6 לנוסע ליום לכל אחד)

המחיר אינו כולל:
ארוחות שלא פורטו
ביטוחי נסיעה, בריאות ומטען, ניתן לקבל הצעה במשרדנו, ביטוח בחברת הראל
כל מה שלא נכלל בסעיף המחיר כולל
תשר למדריך והנהג (נהוג לתת $5-$6 לנוסע ליום לכל אחד)

מחיר טיול כשר לארה"ב – מסלול מרתק 24 ימים

24 ימים - 22 לילות 16.05.2027  - 8.06.2027 $10,150 $1,950

עדיין מתלבטים? יועצי התיירות שלנו ישמחו לסייע לכם

טיולים נוספים

דילוג לתוכן